Skip to content

Hørt navnet On Market Norway før?

Ulike aktører i eiendomsbransjen slår seg sammen mot finn.no. Sjefene i Selvaag, Privatmegleren og OBOS slår seg sammen om å lage en ny tjeneste for boligmarkedet. Foreløpig navn på tjenesten er On Market Norway.

«Det er praktisk for kundene at det finnes et supermarked som har alle varene. Men at det bare finnes ett supermarked er ikke heldig. Det burde være ti, fordi det gir konkurranse og innovasjon og en bedre kundeopplevelse», sier Siraj, OBOS, til DN.

Det er viktig for eiendomsbransjen å utvikle og utvide sine arenaer for fremtidens boligmarked. Flere tjenester har tidligere forsøkt å utfordre finn.no, uten å lykkes. Den nye løsningen skal allerede være ferdig utviklet og de andre boligkjedene skal nå kontaktes for å få dem med på laget.

Eiendomsbransjen ønsker bedre muligheter for å vise boligene, blant annet med videovisning, samtidig som de ønsker å beholde dataene og dermed også nettrafikken selv.

Som et apropos til norske forhold:
I Danmark ser vi at Danske Bank nylig har publisert en app for boligmarkedet i Danmark.

«Appen gir deg oversikt over boligmarkedet i hele Danmark. Her kan du finne bolig, søke om å få lån og gjennomføre transaksjonen. Sunday kan håndtere hele boligkjøpsverdikjeden uten at for eksempel meglere er involvert», forteller Tone Lunde Bakker i Danske Bank.

Les mer her:

Back To Top