Skip to content

Bekymringer over søppelfyllinga på Holt Vestvollen

Søppelfyllinga på Holt Vestvollen i Skedsmo kommune skaper bekymringer for beboerne og store utfordringer for kommunens politikere:

Jeg har vært med Dagbladet for tekniske målinger på noen av boligene på Holt Vestvollen – her er utdrag av reportasjen:

Dagbladet inviterte takstmann og byggmester Roger Andersen i firma Taksteksperten til å gjøre tekniske målinger i to hus tett på Hoel-familiens hus og det som er revet.

Med laser og vater sjekker takstmannen om stuegolvet er plant i det første huset.

Det er det ikke.

– Formloffen ruller på stuegolvet
– Her er det hele 9 centimeter høydeforskjell på 5,5 lengdemeter. Det er nesten slik at «formloffen» ruller av seg selv, sier Roger Andersen etter målingen i det første huset.

Resultatet er det samme i hus nummer to. Boligen har i tillegg brannmur med pipe midt i stua. Pipa er ca. 2 centimeter skjev på 2 meters lengde.

– Med slike skjevheter er det all grunn til å tro at betongplata under golvet i begge husene har slått sprekker, som i verste kan slippe inn gass, sier takstmannen.

Hele reportasjen til Dagbladets journalist Øystein Andersen kan leses på dagbladet.no: https://www.dagbladet.no/…/takst-65-mill-pris-fra-…/69786567 krever abonnement)

– SÅ FORMLOFFEN RULLER: Takstmann Roger Andersen forklarer Vidar Hoel om skjevheten på stuegolvet i ett av nabohusene til Hoel-familien. Foto: Anita Arntzen/Dagbladet.

Back To Top